تاريخ : ۱۳۹۹/۴/۱۱
چای دارچین، پتاسیم بالایی دارد. پتاسیم مانند یک رسانا عمل می‌کند که الکتریسیته را از طریق اعضاء، سلول‌ها و بافت‌ها به بدن می‌رساند. همچنین، سطح سالم pH را حفظ می‌کند. پتاسیم، اثر سدیم در فشار خون را خنثی می‌کند و این کار را با تنظیم کردن آن انجام می‌دهد.
چای دارچین، منبع خوبی از آنتی اکسیدان نیز هست که به رها شدن بدن از رادیکال‌های آزاد که باعث آسیب سلولی و بیماری می‌شود نیز کمک می‌کند.
چای دارچین، علاوه بر پتاسیم، منبع خوبی از منگنز نیز هست. اگرچه بدن ما به مقدار کمی از این ماده معدنی نیاز دارد اما نباید اهمیت آن را در بدن نادیده گرفت. این ماده در کلیه‌ها، کبد، پانکراس و استخوان‌ها جای دارد. منگنز برای متابولیسم چربی و کربوهیدرات، جذب کلسیم و تشکیل استخوان ضروری است. دیگر مواد معدنی موجود در چای دارچین، منیزیم، روی، آهن و مس هستند.

۱. سطح کلسترول بدن را متعادل می‌کند
چای دارچین در کاهش کلسترول نقش دارد. مطالعات و تحقیقات بسیاری ثابت کرده‌اند که نوشیدن منظم چای دارچین، سطح کلسترول خون را در بدن تنظیم می‌کند. کلسترول بالا تاثیری منفی بر قلب و عملکرد عمومی بدن می‌گذارد. کلسترول بسیار بالا در بدن باعث اختلال و بیماری‌های مختلف می‌شود. تنظیم سطح کلسترول، اهمیت  .بسیاری دارد، مخصوصا کلسترول LDL که در گروه کلسترول بد قرار می‌گیرد.


 ۲. قند خون را کنترل می‌کند
نوشیدن چای دارچین، مقاومت بدن در برابر انسولین را افزایش می‌دهد. ساختن یک مقاومت انسولینی قوی، بسیار مهم است زیرا انسولین زیاد، قند خون را افزایش می‌دهد که می‌تواند به دیابت منجر شود. نوشیدن منظم چای دارچین می‌تواند از دیابت جلوگیری کرده و آن را درمان کند. دارچین حاوی کورامین است که نوسان قند خون را سرکوب می‌کند. اگر به دلیل سابقه خانوادگی، مستعد دیابت هستید، مصرف منظم چای دارچین به کاهش این مشکل کمک می‌کند.

۳. عفونت‌های مخمری را درمان می‌کند
مطالعات ثابت کرده‌اند که چای دارچین، توانایی درمان عفونت‌های مخمری به ویژه قارچ کاندیدا و باکتری اشریشیا را دارد. عفونت‌های مخمری می‌توانند سیستم ایمنی را ضعیف کرده و به بیماری‌ و عفونت منجر شوند. باکتری‌ها و قارچ‌های عامل عفونت، به وسیله ترکیبات نادر و منحصر به فرد موجود در دارچین کشته می‌شوند.

۴. با سندرم روده تحریک‌پذیر مبارزه می‌کند
چای دارچین می‌تواند با کشتن باکتری‌های عامل اختلال به ویژه سندرم روده تحریک‌پذیر، دستگاه گوارش را تسکین ‌دهد. سندرم روده تحریک‌پذیر، وضعیتی است که باعث آزار شما می‌شود. احساس سنگینی و نفخ دارید. زیرا غذای هضم شده در روده می‌ماند و دفع آن سخت می‌شود. اگر دچار وضعیتی شدید که عمل دفع برای شما سخت شد، تنها چیزی که نیاز دارید، یک فنجان چای دارچین است تا حرکت روده شما را تنظیم کند.

 ۵. گوارش را تنظیم می‌کند
چای دارچین می‌تواند از سوءهاضمه و دیگر مشکلات گوارشی مانند اسهال، یبوست، گرفتگی و درد شکم خلاص کند. سوءهاضمه گاهی وقت‌ها به دلیل غذای فاسد یا غذایی که به اندازه کافی پخته نشده باشد ایجاد می‌شود. غذاهای فاسد یا نپخته حاوی ویروسند که می‌تواند باعث آنفولانزای شکمی و سوءهاضمه شود. دارچین، حاوی کاتچین است که فرآیند گوارش را بهبود می‌بخشد. نوشیدن چای دارچین می‌تواند نفخ و سوءهاضمه را کاهش دهد. اگر دچار چنین مشکلی هستید، نوشیدن چای دارچین می‌تواند کمک خوبی باشد. می‌توانید برای نتیجه بهتر، عسل نیز به آن اضافه کنید.

۶. کاهش وزن را افزایش می‌دهد
نوشیدن منظم چای دارچین می‌تواند چربی‌های بدن به ویژه چربی‌ها شکمی را کاهش دهد. اگر به خوردن غذاهای شیرین علاقه دارید، خوردن یک فنجان چای دارچین می‌تواند چربی را کاهش دهد. این به خاطر وجود آنتی اکسیدان است که سموم بدن را دفع کرده و باعث شکسته شدن چربی‌ها می‌شود.

 ۷. عملکرد مغز را تقویت می‌کند
چای دارچین می‌تواند حافظه، هوشیاری و توانایی مغز را افزایش دهد. اگر در خانه یا محل کار احساس خستگی داشتید، نوشیدن چای دارچین می‌تواند در افزایش کارایی به شما کمک کند. نوشیدن چای دارچین می‌تواند ذهن شما را باز کند زیرا علائم استرس‌زا را رفع می‌کند. نوشیدن منظم چای دارچین، عملکرد مغز را افزایش داده که باعث باهوش‌ترو هوشیار‌تر شدن شما شده و کارایی شما را افزایش می‌دهد. ثابت شده که مصرف دارچین می‌تواند مهارت‌های شناختی و عملی را بالا ببرد.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به شرکت آوان مشرق زمین ،عرضه کننده کلیه نهاده های کشاورزی می باشد.
خبرنامه